לוח המשחקים של טוקיו 2022: איך לצפות בשידור חי

Tokyo Game Show 2022 כמעט כאן ומבטיח להציע חשיפות ועדכונים מרגשים על כמה מהמשחקים הצפויים ביותר שאנחנו לא יכולים לחכות לשחק ומשחקים שאולי אפילו לא ידענו עליהם עדיין. מ-Xbox ל-Capcom ועד לסגה ועוד רבים אחרים, כמה מהמפתחים הגדולים בעולם משתתפים.

לוח הזמנים ומדריך הצפייה של Tokyo Game Show 2022 יספקו לכם את כל מה שאתם צריכים לדעת על האירוע, כולל מתי ה-TGS מתחיל, רשימה של מקומות בהם תוכלו לצפות בזרמים ומה אתם יכולים לצפות לראות בתערוכה.

מתי תערוכת המשחקים של טוקיו 2022?

טוקיו Game Show 2022 מתקיים חמישי, 15 בספטמבר עד יום ראשון, 18 בספטמברוהתוכנית יפעלו פאנלים לאורך כל אחד מחמשת ימיה.

היכן ניתן לצפות בתערוכת המשחקים של טוקיו 2022?

אם אתה מעוניין לצפות בתערוכת המשחקים הקרובה של טוקיו 2022, אתה יכול לצפות בכמה מהזרמים הגדולים ביותר כאן.

סטרימינג כאן ב-IGN:

להלן שבעת השידורים החיים שנארח, מתי הם מתחילים ומסתיימים, והיכן ניתן לצפות בהם:

יוֹם חֲמִישִׁי

  • מופע משחקי טוקיו 2022 Xbox Stream
    • תאריך: יום חמישי, 15 בספטמבר
    • שעה: 02:00 – 02:50 PT / 5:00 – 5:50 שעון ישראל / 10:00 – 10:50 BST
  • TGS 2022 Capcom Online Program
    • תאריך: יום חמישי, 15 בספטמבר
    • שעה: 07:00 – 07:50 PT / 10:00 – 10:50 שעון ישראל / 15:00 – 15:50 בערב BST

יוֹם שִׁישִׁי

  • 505 משחקים כותרים חדשים בקרוב TGS 2022
    • שעה: 02:00 – 02:50 PT / 5:00 – 5:50 שעון ישראל / 10:00 – 10:50 BST
  • תוכנית מיוחדת TGS 2022 COW TECMO! Atelier Ryza 3, Wo Long: Fallen Dynasty
    • שעה: 3:00 – 03:50 PT / 6:00 – 06:50 ET / 11:00 – 11:50 BST
  • “SEGA NEW” TGS 2022 מיוחד
    • שעה: 4:00 – 04:50 PT / 7:00 – 07:50 ET / 12:00 – 12:50 בערב BST
  • [KONAMI] המידע העדכני ביותר – תוכנית מיוחדת רגע לפני יום הציבור!
    • 5:00 – 05:50 PT/8:00 – 08:50 ET/13:00 – 13:50 BST
  • תוכנית מיוחדת TGS 2022 Street Fighter 6
    • 8:00 – 08:50 PT/11:00 – 11:50 ET/16:00 – 16:50 BST

אתה יכול לצפות בזרמים שהוזכרו לעיל ב-15 וב-16 בספטמבר בכל אחד מערוצי IGN הבאים. לכל השאר שלא הוזכר לעיל כפי שתראו בלוח הזמנים המלא למטה, תפסו את הזרמים האחרים YouTube של תוכנית המשחקים של טוקיו ו פִּרפּוּר.

לוח המשחקים של טוקיו 2022 המלא

בזמן שהצגנו את לוח הזמנים של Tokyo Game Show 2022 בשעון האוקיינוס ​​השקט, רצינו לכלול גם את הפרש הזמן עבור אזורי זמן אחרים כדי להבטיח שלא תפספס דבר!

סיכום יום רביעי, 14 בספטמבר:

  • תוכנית הפתיחה של TGS 2022
  • TGS 2022 Keynote [Nothing Stops Gaming]
  • Gamera Games Now Tokyo Game Show 2022 מיוחד
  • YESU 2022 eスポーツ日本代表選手 お披露目会
  • הכרזת מוצר חדש מאת BenQ MOBIUZ ו-ZOWIE

יום חמישי, 15 בספטמבר

  • יפן משחקי פרסי 2022 חטיבת משחקי השנה – 12:00 – 01:50 PT/3:00 – 04:50 ET/8:00 – 9:50 BST/16:00 – 17:50 JST/17:00 – 18:50 AEST.
  • מופע משחקי טוקיו 2022 Xbox Stream – 2:00 – 02:50 PT/5:00 – 5:50 ET/10:00 – 10:50 BST/18:00 – 18:50 JST/19:00 – 19:50 AEST.
  • “Life Makeover” פרק מיוחד של תוכנית המשחקים של טוקיו 2022 – 3:00 – 3:50 PT/6:50 – 6:50 ET/11:50 – 11:50 BST/19:00 – 19:50 JST/20:00 – 20:50 AEST.
  • תקיפה לילי כדור אחרון – 4:00 – 04:50 PT/7:50 – 7:50 ET/12:00 – 12:50 בערב BST/20:00 – 20:50 JST/21:00 – 21:50 AEST.
  • ONE PIECE ODYSSEY TGS 2022 SP – 6:00 – 6:50 PT/9:00 – 9:50 ET/14:00 – 14:50 BST/22:50 – 22:50 JST/23:00 – 23:50 AEST.
  • TGS 2022 Capcom Online Program – 7:00 – 07:50 PT/10:00 – 10:50 ET/15:00 – 15:50 BST/23:00 – 23:50 JST. אם אתה גר באוסטרליה, זה מתורגם ל-16 בספטמבר בשעות 12:00 – 12:50 AEST.
  • Prime Gaming בשידור חי בתערוכת המשחקים של טוקיו – 20:00 – 21:50 PT/12:00 – 01:50 ET. אם אתה גר בבריטניה, יפן או אוסטרליה, זה מתורגם ל-16 בספטמבר בשעות 4:00 – 05:50 BST/12:00 – 13:50 JST/13:00 – 14:50 AEST.

יום שישי, 16 בספטמבר

  • Sense of Wonder Night 2022 (SOWN2022) – 12:00 – 01:50 PT/3:00 – 04:50 ET/8:00 – 9:50 BST/16:00 – 17:50 JST/17:00 – 18:50 AEST.
  • 505 משחקים כותרים חדשים בקרוב TGS 2022 – 2:00 – 02:50 PT/5:00 – 5:50 ET/10:00 – 10:50 BST/18:00 – 18:50 JST/19:00 – 19:50 AEST.
  • תוכנית מיוחדת TGS 2022 COW TECMO! Atelier Ryza 3, Wo Long: Fallen Dynasty – 3:00 – 3:50 PT/6:50 – 6:50 ET/11:50 – 11:50 BST/19:00 – 19:50 JST/20:00 – 20:50 AEST.
  • מיוחד “SEGA NEW” TGS 2022 – 4:00 – 04:50 PT/7:50 – 7:50 ET/12:00 – 12:50 בערב BST/20:00 – 20:50 JST/21:00 – 21:50 AEST.
  • [KONAMI] המידע העדכני ביותר – תוכנית מיוחדת רגע לפני יום הציבור! – 5:00 – 5:50 PT/8:50 – 8:50 ET/13:00 – 13:50 BST/21:00 – 21:50 JST/22:00 – 22:50 AEST.
  • SQUARE ENIX מציגה, “HIT CRITIKANO של EIKO KANO: פרק מיוחד של תוכנית המשחקים של טוקיו 2022” – 6:00 – 07:50 PT/9:00 – 10:50 ET/14:00 – 15:50 BST/22:50 – 23:50 JST/23:00 – 12:50 בבוקר AEST.
  • תוכנית מיוחדת TGS 2022 Street Fighter 6 – 8:00 – 8:50 PT/11:00 – 11:50 ET/16:00 – 16:50 BST/21:00 – 21:50 JST/22:00 – 22:50 AEST. אם אתה גר ביפן או אוסטרליה, זה מתורגם ל-17 בספטמבר בשעות 12:00 – 12:50 JST/1:00 – 01:50 JST.
  • “SAMURAI MAIDEN” יוצג בשידור החי הרשמי של TGS 2022! – 19:00 – 19:50 PT/22:00 – 22:50 ET. אם אתה גר בבריטניה, יפן או אוסטרליה, זה מתורגם ל-17 בספטמבר בשעות 3:00 – 3:50 בבוקר BST/11:00 – 11:50 בבוקר JST/12:00 – 12:50 בערב AEST.
  • 「DONUTS GAMES情報局」- 20:00 – 20:50 PT/23:00 – 23:50 ET. אם אתה גר בבריטניה, יפן או אוסטרליה, זה מתורגם ל-17 בספטמבר בשעות 04:00 – 04:50 BST/12:00 – 12:50 בערב JST/13:00 – 1:50 אחר הצהריים AEST.
  • Wisdom X Fantasy!מידע המשחק האחרון של “Three Kingdoms Tactics” ו-“Orient Arcadia” מ-Qookka Entertainment Limited ישוחרר בשידור החי של TGS! – 21:00 – 22:50 PT. אם אתה גר במזרח ארה”ב, בריטניה, יפן או אוסטרליה, זה מתורגם ל-17 בספטמבר בשעות 12:00 – 01:50 ET/5 בבוקר – 6:50 בבוקר BST/13:00 – 14:50 JST/14:00 – 15:50 AEST.
  • 日本ゲーム大賞2022「アマチュア部門」 – 21:00 – 23:00 PT. אם אתה גר במזרח ארה”ב, בריטניה, יפן או אוסטרליה, זה מתורגם ל-17 בספטמבר בשעות 12:00 – 02:00 ET/5:00 – 7:00 BST/13:00 – 15:00 JST/14:00 – 16:00 AEST.
  • גמר משחקי ה-Phazzle & Dragons Cup TOKYO GAME SHOW 2022 – 23:00 – 12:50 PT. אם אתה גר במזרח ארה”ב, בריטניה, יפן או אוסטרליה, זה מתורגם ל-17 בספטמבר בשעה 02:00 – 3:50 בבוקר ET/7:00 – 8:50 בבוקר BST/15:00 – 16:50 JST/16:00 – 17:50 AEST.

שבת, 17 בספטמבר

  • Happinet GAME FES ב-TGS 2022 אונליין – 1:00 – 01:50 PT/4:00 – 4:50 בבוקר ET/9:00 – 9:50 בבוקר BST/17:00 – 17:50 JST/18:00 – 18:50 AEST.
  • התוכנית המיוחדת של HoYoverse ב-TGS 2022 – 2:00 – 3:50 PT/5:00 – 6:50 ET/10:00 – 11:50 BST/18:00 – 19:50 JST/19:00 – 20:50 AEST.
  • פסטיבל אצבע ב-TGS 2022 באינטרנט – 4:00 – 04:50 PT/7:50 – 7:50 ET/12:00 – 12:50 בערב BST/20:00 – 20:50 JST/21:00 – 21:50 AEST.
  • מעבדת MEGATON. ב-TGS 2022 – 5:00 – 5:50 PT/8:50 – 8:50 ET/13:00 – 13:50 BST/21:00 – 21:50 JST/22:00 – 22:50 AEST.
  • Aniplex & DeskWorks תוכנית מיוחדת RPG חדשה – 6:00 – 6:50 PT/9:00 – 9:50 ET/14:00 – 14:50 BST/22:50 – 22:50 JST/23:00 – 23:50 AEST.
  • RPG מהדהד חטא מרושע “LIMBUS COMPANY” TGS 2022 תוכנית מיוחדת – 7:00 – 07:50 PT/10:00 – 10:50 ET/15:00 – 15:50 BST/23:00 – 23:50 JST. אם אתה גר באוסטרליה, זה מתורגם ל-18 בספטמבר בשעות 12:00 – 12:50 AEST.
  • סיור חוויה מקוון – 18:00 – 19:50 PT/21:00 – 22:50 ET. אם אתה גר בבריטניה, יפן או אוסטרליה, זה מתורגם ל-18 בספטמבר בשעות 2:00 – 3:50 בבוקר BST/10:00 – 11:50 בבוקר JST/11:00 – 12:50 בערב AEST.
  • 日本ゲーム大賞2022「U18部門」 決勝大会 – 18:00-20:00 PT/21:00-23:00 שעון החוף המזרחי. אם אתה גר בבריטניה, יפן או אוסטרליה, זה מתורגם ל-18 בספטמבר בשעות 02:00 – 04:00 BST/10:00 – 12:00 JST/11:00 – 13:00 AEST.
  • 日本電子専門学校 TGS2022 – 20:00 – 20:50 PT/23:00 – 23:50 ET. אם אתה גר בבריטניה, יפן או אוסטרליה, זה מתורגם ל-18 בספטמבר בשעות 4:00 – 04:50 BST/12:00 – 12:50 JST/13:00 – 13:50 AEST.
  • יפן משחק פרסי 2022 Future Division – 21:00 – 22:50 PT. אם אתה גר במזרח ארה”ב, בריטניה, יפן או אוסטרליה, זה מתורגם ל-18 בספטמבר בשעות 12:00 – 01:50 ET/5 בבוקר – 6:50 בבוקר BST/13:00 – 14:50 JST/14:00 – 15:50 AEST.

יום ראשון, 18 בספטמבר

  • גמר גביע נינג’לה TGS 2022 – 12:00 – 12:50 PT/3:00 – 3:50 בבוקר ET/8:00 – 8:50 BST/16:00 – 16:50 JST/17:00 – 17:50 AEST.
  • 110 תעשיות מתנות מבוקשות: מת – 1:00 – 01:50 PT/4:00 – 4:50 בבוקר ET/9:00 – 9:50 בבוקר BST/17:00 – 17:50 JST/18:00 – 18:50 AEST.
  • Call of Duty Modern Warfare II – 2:00 – 02:50 PT/5:00 – 5:50 ET/10:00 – 10:50 BST/18:00 – 18:50 JST/19:00 – 19:50 AEST.
  • תוכנית סיום TGS 2022 – 3:00 – 3:50 PT/6:50 – 6:50 ET/11:50 – 11:50 BST/19:00 – 19:50 JST/20:00 – 20:50 AEST.

למה לצפות בתערוכת המשחקים של טוקיו 2022

לאחר שלוש שנים, תערוכת המשחקים של טוקיו חוזרת באופן אישי והיא מברכת את הציבור לראות את עתיד משחקי הווידאו של כמה מהמפתחים הגדולים ביותר מכל העולם. אתה יכול לראות מה הוכרז בשנה שעברה ב-TGS 2021 כדי לקבל מושג טוב יותר על TGS, אם כי זכור שהשנים האחרונות היו אירועים דיגיטליים בלבד, והאירוע הזה הוא באופן אישי! לאלו שמגיעים באופן אישי השנה, תוכלו לצפות לדוכנים וחוויות עבור משחקי סמארטפון, VR/AR, e-Sports, בית ספר למשחקים, משחקי אינדי ומשחקי אינדי “תערוכות נבחרות” ואזור כוכבים חדשים (אסיה/מזרח אירופה/לטינית ).

רשימת מפתחים בהשתתפות ב-TGS 2022

  • אקס בוקס
  • Capcom
  • סגה
  • Square Enix
  • Koei Tecmo
  • קונאמי
  • HoYoverse
  • (ועוד!)

משחקי Xbox

Xbox חשפה כי היא תספק עדכונים על “כותרים קיימים מאולפני Xbox Game וכותרים שיושקו משותפי מפתחים שאנו מקווים שישמחו שחקנים כאן ביפן, ברחבי אסיה וברחבי העולם”. הנה למה לצפות מ-Xbox ב-TGS השנה.

<a href=

תוכנית המשחקים של Xbox Tokyo

משחקים נוספים מ-Capcom, Konami ו-Koei Tecmo

יש עוד הרבה למה לצפות, שכן Konami תכריז על משחק לא ידוע בסדרה “אהובת עולם”, Koei Tecmo יציג יותר מ-Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key ו-Wo Long: Fallen Dynasty, ול-Street Fighter 6 יהיה זרם ייעודי שיספק למעריצים את העדכונים האחרונים על הערך הבא המצופה ב- סדרת לחימה אגדית.

מלבד Street Fighter 6, אנו עשויים ללמוד עוד על Resident Evil 4 Remake, Exoprimal, Mega Man Battle Network Legacy Collection, או Monster Hunter Rise: Sunbreak מ-Capcom. בעוד RE4 הוא תעלומה, אנו יודעים שאורחי TGS יוכלו לבדוק את Resident Evil Village ב-PlayStation VR 2 בפעם הראשונה.

<a href=

פלייסטיישן VR 2

משחקי Square Enix

ל- Square Enix אין מצגת מסורתית, אבל יהיה לה זרם שיציג יותר Forspoken, Crisis Core: Final Fantasy VIII Reunion, ו-Star Ocean 6: The Divine Show דרך המארחים של סדרת CRITIKANO HIT של EIKO KANO. (ראה גם: כל משחק Square Enix בפיתוח).

פאנלים אחרים כוללים את אלה המתמקדים, אך לא רק:

חֲדָשׁוֹת

מהי תערוכת המשחקים של טוקיו?

מופע משחקי טוקיו (TGS) הוא אחד מהאירועים הגדולים בעולם בתחום המשחקים וקיים מאז שנות ה-90! TGS מארחת בדרך כלל מציגים ומפתחי משחקים גדולים כולל Xbox, Square Enix, Ubisoft, Capcom, Konami, miHoYo, Bandai Namco ועוד רבים. האירוע בדרך כלל מלא בהכרזות על אולם התצוגה, ראיונות ועוד הרבה התרגשות סביב משחקים צפויים ומשחקים חדשים כאחד. גם כשהאירוע היה דיגיטלי בלבד לאחרונה, TGS המשיכה להזרים הודעות ולהשאיר את האורות דולקים עבור כולנו.

למעשה, “Nothing Stops Gaming” הוא הנושא השנה, המייצג את “הכוח הטרנספורמטיבי להביא שמחה ולטפח קהילה” במשחקים, למרות האתגרים של השנים האחרונות איתם התמודד העולם.

Leave a Comment